Pysyvät jäsenedut

Ilmainen lakineuvonta jäsenille

Lakineuvonnan puhelinaika on perjantaisin klo 9-13. 

Lisäksi saa myös yleistä neuvontaa kirjanpidon perusasioissa.

Varaa aika lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)mikrojayksinyrittajat.fi TAI soittamalla toimiston numeroon 040 328 6700. Kerro lyhyesti, mihin tarvitset apua, ja vahvistamme sinulle ajan seuraavalle perjantaille.

Puhelinpalvelussa ei ole mahdollista hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja eikä laatia sopimuksia ja muita asiakirjoja, mutta neuvontaa saa laajasti eri aiheista. Myös yleisiä kirjanpitoon liittyviä kysymyksiä voi esittää, jos vaikka jotkin kirjanpidolliset termit, määritelmät ja velvollisuudet ovat epäselviä.  

Ota rohkeasti yhteyttä matalalla kynnyksellä.


Ilmainen sosiaaliturva- ja eläkekartoitus

Suomen Yrittäjäturva tarjoaa sinulle kauttamme ilmaisen sosiaaliturva- ja eläkekartoituksen omasta tilanteestasi. Asiantuntija käy  selkeästi läpi koko sosiaali- ja eläketurvasi (eli YEL-vakuutuksen) tason ja edut sinulle ja perheenjäsenillesi. Keskustelun pohjalta saat kirjallisen yhteenvedon sosiaaliturvasi nykytilasta ja asiantuntijan ajatuksia siitä, miten turvaa voisi muuttaa paremmaksi.

Kartoitus kestää noin tunnin ja se tehdään etätapaamisena valitsemanasi ajankohtana.

Varaa aika laittamalla sähköpostia osoitteeseen: toimisto(at)mikrojayksinyrittajat.fi


Lisäksi saat jäsenenä:

  • Paljon erinomaisia, mielenkiintoisia ja ilmaisia koulutuksia, webinaareja ja infotilaisuuksia, niin asia-aiheista kuin yrittäjän hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. Sekä lisäksi paljon vaihtuvia jäsentarjouksia.