Miksi olla MYRYn jäsen?

Toimimme mikro- ja yksinyrittäjien omana etujärjestönä, joten meihin kannattaa liittyä, jos haluaa olla parantamassa mikro- ja yksinyrittäjien toiminnan edellytyksiä sekä keskinäistä yhteistyötä Suomessa. 

Hae jäseneksi tästä

Teemme yhteistyötä kaikkien toimialojen kanssa ja kannustamme yhteistyöhön, jotta olemme yhdessä vahvempia. Eri toimialojen näkökulmat ja erityistarpeet on myös tärkeää huomioida.

Olemme aktiivinen toimija, joka kuuntelee suoraan jäseniään ja näiden tarpeita. Vaikutamme suoraan työryhmiemme kautta ja olemme hyvin aktiivisia. Tarjoamme runsaasti infoa, kannustamme keskusteluun ja tarjoamme koulutuksia jäsenistöllemme. Lisäksi jäsenillemme on ilmaisia jäsenetuja. Arvostamme jäseniämme, kuuntelemme heitä ja keskustelemme joka päivä heidän kanssaan.

Jäsenvaihtoehdot 2024:

  • Varsinainen jäsen: 35€ / 12 kk
  • Kannatusjäsen: 89€ / 12 kk
  • Tukijäsen: 300€ / 12 kk
  • Yhteisöjäsen: 200 € / 12kk

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksumme on vain 35€/vuosi, koska toivomme, että pienituloisetkin yrittäjät voivat olla mukana vaikuttamassa ja saavat tarpeellisia jäsenetuja, kuten maksutonta lakineuvontaa, yritysneuvontaa sekä YEL-neuvontaa. 

Apu ja verkostot kuuluvat jokaiselle yrittäjälle, ei vain maksukyvyn mukaan.

Olemme itse yrittäjiä. Teemme yhdistystoimintaamme intohimolla, suurella sydämellä ja aidolla uskolla vaikuttamisen mahdollisuuksiin.

Liity jäseneksi tästä

Kuka on yksinyrittäjä?

Yksinyrittäjä työllistää pääsääntöisesti itse itsensä, ei yleensä muita (vaikka toiminimelläkin voi palkata muita). Usein yksinyrittäjistä puhutaan yksityisinä elinkeinonharjoittajina. Yksinyrittämisen muotoja on monia. Yksinyrittäjä harjoittaa tyypillisesti toimintaansa toiminimellä tai osakeyhtiön kautta, mutta myös kevytyrittäjä on yksinyrittäjä, samaten monet freelancerit toimivat yksinyrittäjinä. 

Kuka on mikroyrittäjä?

Mikroyritys on yritys, joka palkkaa vähemmän kuin 10 työntekijää, ja / tai jonka vuosiliikevaihto on alle 2 miljoonaa euroa, tai jonka taseen loppusumma on enintään 2 miljoonaa euroa. Mikroyrityksellä voi olla yksi - kolme omistajayrittäjää.