Hae jäseneksi

Täytä oheinen lomake, kun haet meille jäseneksi. 

Jäsenyys on voimassa aina 12kk siitä päivästä kun hakemus hyväksytään. Voit siis hakea milloin vain.

Lasku tulee muutaman viikkoa myöhemmin perässä. Voit halutessasi tukea toimintaamme ja maksaa samalla laskulla jäsenmaksun päälle pienen vapaaehtoisen kannatusmaksun.

Jäsenyys jatkuu automaattisesti ja seuraava lasku tulee vuoden päästä, ellei halua irtisanoa jäsenyyttään sitä ennen. 

Jäsenyyden voi irtisanoa yksinkertaisesti laittamalla meille sähköpostia.

Jäsenyydet

Varsinainen jäsen. Jäsenmaksu 35€ / 12kk.

  • Yhdistyksen varsinainen yrittäjäjäsen.     Kaikki mikro- ja yksinyrittäjät.                     Myös freelancerit, kevytyrittäjät (y-tunnuksella tai ilman), sivutoimiset yrittäjät, tai eläkkeellä jääneet yrittäjät, jotka haluavat edelleen olla verkostoitumassa muiden yrittäjien kanssa. 
  • Jäsenyys on henkilökohtainen. 

Kannatusjäsen. Jäsenmaksu 89€ / 12kk.

  • Yhdistyksen kannatusjäsen. Yrittäjät tai yhteisöt, jotka eivät ole mikro- tai yksinyrittäjiä (vaan esimerkiksi isompia pk-yrittäjiä tai yrittäjien sukulaisia), sekä henkilöt, jotka eivät ole yrittäjiä, mutta ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä ja haluavat olla mukana toiminnassa tai muuten tukemassa mikro- ja yksinyrittäjiä.

Tukijäsen. Jäsenmaksu 300€ / 12kk.

  • Tukijäsen on erityinen kannatusjäsen, joka haluaa suuremmalla summalla tukea mikro- ja yksinyrittäjien toimintaedellytyksiä ja vaikuttamismahdollisuuksia.  On mahdollista olla sekä varsinainen jäsen että tukijäsen yhtä aikaa.

Yhteisöjäsen. Jäsenmaksu 200€ / 12kk.

  • Järjestöjäsen, yhdistys tai muu yhteistyökumppani, joka ei ole yritys, vaan yhteisö, joka tekee yhteistyötä MYRYn kanssa tai kannattaa samoja arvoja ja tavoitteita.