Vaihtuvat jäsentarjoukset!

Villilähde on erityisesti yksin- ja pienyrittäjän tuki ja loppumattomien liiketoiminnan kehitysideoiden keidas!

Villilähde on erityisesti yksin- ja pienyrittäjän tuki ja loppumattomien liiketoiminnan kehitysideoiden keidas.

Haluan tarjota Myry:n jäsenille Alkulähde-analyysin hintaan 199€ plus alv. (norm. 249€ plus alv).

Ketterä ja selkeä, erityisesti pien- ja yksinyrittäjien tarpeeseen kehitetty palvelu kartoittamaan nykytilannetta, yrityksen ja yrittäjän tavoitteita ja niiden pohjalta selkeät ja konkreettiset neuvot ja toimintakehotteet eri osa-alueittain jaoteltuina, esimerkiksi hallittu kasvu, hinnoittelu, myynti, markkinointi, yrittäjän oma työajan tehokas käyttö ja priorisointi.

Täytä Alkulähde-kartoituslomake ja palauta se ohjeiden mukaan. Saat noin viikossa strategisen analyysin sekä selkeät, yksilölliset, konkreettiset toimintaohjeet ja neuvot.

Sopii eri alojen yrittäjille, uudemmille sekä jo kokeneille pidemmän linjan yrittäjille, ja on hyvin kattava kokonaisuus. Pelkästään kartoituskysymyksiin vastaaminen kirkastaa tilannetta yrittäjälle itselleen.

Tarjoan myös jatkuvasta valmennuksesta 6kk sopimuksen tekijälle extrakuukauden kaupan päälle. (Valmennukset alkaen 350€+alv/kk, 6kk sopimus alkaen 1500€+alv, kertamaksu.)

Valmennus sisältää yhteisen, täysin räätälöidyn toimintasuunnitelman, jatkuvan seurannan ja tuen sekä sovitun määrän etä- tai läsnätapaamisia.

Tarjoukset on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

www.villilahde.com

johanna@villilahde.com

05/2024

Business coachingilla potkua liiketoimintaasi!

Kaikki yksin- ja mikroyrittäjät ovat todellisia moniosaajia eikä aina ole ihan yksinkertaista pitää pakettia kasassa. Business coachingissa keskitymme sinun ja yrityksesi toiminnan edistämiseen. Kaikkeen ei ole aikaa eikä kaiken syväosaaja voi olla, mutta tutkitaan yhdessä millainen muutos vie sinun tilannettasi kohti toimivampaa tulevaisuutta! Business coaching keskittyy aina asiakkaan oikeiden tarpeiden tunnistamiseen eikä valmiisiin ”yksi koko sopii kaikille”- ratkaisuihin, siksi coachingista hyötyvät sekä kokeneet yrittäjät että vasta yrittäjyyden alkumetreillä olevat. Sinun ei tarvitse sitoutua kuin yhteen coachingkertaan kerrallaan. Kolme coachingkertaa on monesti todettu hyväksi määräksi, mutta lukuisat asiakkaat ovat kokeneet huomattavaa hyötyä jo ensimmäisestä kerrasta. Coachingit voidaan toteuttaa joko lähi- tai etätapaamisina. Yksin ei tarvitse pähkäillä kaikkea. Coachingista saat selkeyttä, voimavaroja ja toimintaehdotuksia yrittäjyyteesi. Katsotaan yhdessä mitkä sinun tarpeesi ovat ja miten yritystoimintaasi voidaan edistää!

Olen Teppo Virtanen, pitkän linjan sertifioitu business coach, valmentaja ja luennoitsija. Kokemusta on HR- työstä ja olen toiminut eri aloilla yli vuosikymmenen ajan työnohjaajana ja business coachina, valmentaen yksinyrittäjistä aina suuriin johtoryhmiin saakka. Korkeakoulutasolla luennoin työelämätaidoista lähinnä ryhmädynamiikkaan ja projektin johtamiseen keskittyen. Kaikkea tekemistäni ohjaavat asiakaslähtöisyys, mutkattomuus, 
läpinäkyvyys, ratkaisukeskeisyys ja voimaannuttava ilmapiiri.

MYRYläisille 20% alennus kaikista business coahingeista, tervetuloa! Tarjous voimassa toistaiseksi.
www.wirteco.fi
teppo@wirteco.fi
P.S. Lue asiakkaiden huikeat suositukset sivuiltani

05/2024

IDEAT JA AJATUKSET TUOTTEIKSI!

Teen erilaisia tuotekehitys- ja tuotesuunnitteluprojekteja. Pääkopan lisäksi työkaluna on 3D-CAD, jolla tuotteesta saadaan 3D-mallit, valmistuspiirustukset, visualisoinnit yms. Prototyypit teen itse tai yhteystyökumppanien kanssa. Koulutan myös 3D-ohjelmiston käyttäjäksi. 

Myryläisille palveluista -15%. Tarjous voimassa toistaiseksi. www.sloworks.fi

05/2024

Perintä-toimeksiannot helposti ja pienellä provisiolla myryläisille

Toistaiseksi voimassa. Myryläisille vain 8% provisio. Tämä on ainoa kustannus, ei muita kuluja.

Kaikki perintätoimeksiannot voi jättää helposti suoraan netin kautta. Anna asiantuntijoiden arvioida tilanne, se ei maksa sinulle mitään. Kunhan sinulla on perittävän asiakkaan tiedot (osoite, y-tynnus tai sotu), jotta perintä voidaan toimittaa.

Jätä perintätoimeksianto helposti täällä: oma.perinta247.fi  

tai lähetä sähköposti: asiakaspalvelu(at)perinta24.7fi

Muista laittaa koodi MYRY2023 kun täytät omia, toimeksiantajan tietoja. Perintä247 tarkistaa, että olet myryn jäsen, ja saat alennuksen provisiosta suoraan sen perusteella.

10/2023

Täyden palvelun tilitoimistopalvelut

Tradeo tarjoaa juuri sinun tarpeiseesi suunniteltuja taloushallinnon palveluita erityisesti yksin- ja mikroyrittäjille. Tilitoimisto sijaitsee Oulussa, mutta palvelemme asiakkaita sähköisesti koko Suomen alueella.

Räätälöimme palvelun tarpeitasi vastaavaksi, ja saat käyttöösi nykyaikaiset taloushallinnon ohjelmistot, joiden avulla yrittäjän elämä on tehty mahdollisimman vaivattomaksi.

Kirjanpito kiinteällä kk-hinnalla. Sisältäen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Tmi alkaen 75 €/kk+alv. Oy alkaen 99 €/kk+alv.

MYRY jäsenille tilitoimistopalvelut ilman avausmaksua ja ensimmäinen kuukausi veloituksetta!

Lisäksi:

Ohjelmistot ilman avausmaksua ja -30% vuoden loppuun. (Ohjelmiston osalta tarjous voimassa 31.5.24 asti)

Yhteystiedot: juho.luoma@tradeo.fi tai 0413134408

https://www.tradeo.fi/

05/2024

Vahvista ensiapuvalmiuttasi verkkokoulutuksella!

Myryläisenä saat -10% SPR Hätäensiapukurssi 4 t® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -verkkokoulutuksista Koulutuspalvelu Smart & Safetyn verkkokaupasta tilattuna.

Verkkokoulutuksen voit suorittaa omaan tahtiisi sinulle sopivassa paikassa ja jatkaa siitä, mihin viimeksi jäit. Hätäensiavun perusteisiin kuuluvat mm. toiminta auttamistilanteessa, tajuttomalle annettava ensiapu, elvytys sekä neuvoa antavan sydäniskurin käyttö.

Suorituksesta saat valtakunnallisesti hyväksytyn mobiilikortin sekä muovikortin. Todistus on voimassa kolme vuotta. SPR Hätäensiapukurssi 4 t® tai SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutuksella voit päivittää voimassaolevan SPR Ensiapukurssi EA 1®- ja SPR Ensiapukurssi EA 2® - koulutuksen yhden kerran.

Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Edun voit lunastaa verkkokaupassamme koodilla: MYRY24

Tutustu ja tilaa verkkokurssisi verkkokaupastamme:

https://holvi.com/shop/KoulutuspalveluSmafy/

Lisätietoja tarvittaessa: koulutuspalvelu@smafy.net | www.smafy.net

09/2023

Laadukkaat kotisivut & someilme, joilla erotut joukosta!

Etu voimassa toistaiseksi. 

Myryläisenä saat Pinkflow Kotisivuista ja Someilme-palveluista  -10%

Ideasta toteutukseen - yrityksesi näköiset sivut: 

Toteuttamamme WordPress- kotisivut ovat visuaalisesti miellyttävät, modernit ja selkeät. Ne viestivät yrityksesi arvoista ja tuovat esille tuotteesi sekä palvelusi. Sivusto on nopea, toimiva ja käyttäjäystävällinen, ja sen kehitys tulevaisuudessa yrityksen tai yhteisön kasvavien tarpeiden mukaisesti on helposti toteutettavissa.

Inspiroidu somesta:

Laadukas somesisältö on sekä kiinnostavaa että viihdyttävää. Se herättää tunteita ja vangitsee lukijan seuraamaan aktiivisesti yrityksen kanavia. Sosiaalinen media tuo yrityksen sinne, missä asiakas on ja viettää aikaa. Yrityksen läsnäolo somessa antaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua yritykseen, inspiroitua sen arvoista ja ideologiasta ja kiinnostua palveluista ja tuotteista lähemmin.

Tutustu Pinkin palveluihin osoitteessa https://pinkflow.fi 

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen info@pinkflow.fi 045 630 6540 tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella.

08/2023

Appikone käyttöön helposti

TARJOUS VOIMASSA TOISTAISEKSI.

Tarvitsetko toimivia sovelluksia yritykselle nopeasti? Kanta-asiakaskorttia? Kotiinkuljetus? Mobiilikauppa?

Appikoneen mobiiliapp -ratkaisujen perustamiskustannuksista MYRY:n jäsenille -10 % alennus. 

Esim. palveluyrityksen kanta-asiakassovellus tai ravintolan ateriakorttisovellus 1000 e + ALV - 10 % = vain 900 e + ALV.

Kanta-asiakassovelluksen rakenne voi olla esimerkiksi:

Kotisivu ja valikko
Yrityksen esittely
Kartta tai muu sisältöosio
Kanta-asiakaskortti
Ota yhteyttä
Profiili
Asetukset
Käyttöehdot
Yksityisyys

Sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Muita valmiita ratkaisuja ovat mm. ravintolan Take Away järjestelmä, kotiinkuljetusjärjestelmä tai mobiilikauppa.

Tutustu ja lue lisää www.appikone.fi tai lataa Appikoneen oma app sovelluskaupastasi.

Mobiilisovelluksen alustamaksu on kanta-asiakassovelluksissa 50 e/kk + ALV.  Lisäksi Google Play veloittaa apin julkaisusta 25 $ kertamaksun ja App Store 99 $/vuosi.

Appikoneen tuottaa Sanncrea Mediatech www.sanncrea.fi

11/2023

SumUp maksupäätesopimus vain 0,99% välityspalkkiolla uusille asiakkaille. 

Pysyvä tarjous yhteistyössä Kohti Unelmia Akatemian kanssa.

Ohjeet alla:

1. Käy rekisteröitymässä tästä linkistä: https://sumup.fi/kohtiunelmia/ ja valitse itsellesi sopiva maksupääte.

2. Lähetä kauppiastunnuksesi sähköpostitse ja muista samalla mainita, että olet MYRYn varsinainen jäsen: akatemia@kohtiunelmia.fi

3. Sinulle vaihdetaan tämän jälkeen kuluksi vain 0,99% korttimaksuista. Ei kiinteitä kuluja, ei aloitusmaksuja.

4. Mikäli sinulla on jo SumUp käytössä, mutta haluaisit madaltaa välityspalkkiotasi, laita sähköposti akatemia@kohtiunelmia.fi ja tarkistamme, saadaanko sinulle alennusta.

06/2023

Ratkaisukeskeinen valmennus pienyrittäjille

Tarjoan valmennusta, joka on suunniteltu erityisesti pienyrittäjille. Olen Marko Raittinen, ratkaisukeskeinen valmentaja ja personal trainer, jolla on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon ja sosiaalialan työstä ennen yrittäjyyttä.

Mitä ratkaisukeskeinen valmennus on?

Ratkaisukeskeinen valmennus on tulevaisuuteen suuntaavaa. Se auttaa sinua tunnistamaan omat vahvuutesi ja löytämään konkreettisia ratkaisuja siihen, miten voit kehittää itseäsi ja yritystäsi eteenpäin. Valmennuksen avulla voit selvittää, minne haluat viedä itsesi ja yrityksesi, ja luoda selkeän polun tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Miksi valmennus on hyödyllistä pienyrittäjille?

Valmennus tarjoaa pienyrittäjille monia etuja sekä henkilökohtaisella että yrityksen kehittämisen tasolla. Se auttaa sinua kehittämään johtajuus taitojasi, parantamaan päätöksentekokykyä ja löytämään uusia tapoja kasvattaa yritystäsi.

Miksi ratkaisukeskeinen valmennus?

Tarjoan jäsenillemme 5 x 1 tunnin valmennuspaketti hintaan 450€ sisältäen ALV:n. Tämä valmennuspaketti on suunniteltu sitouttamaan sinut valmennusprosessiin ja tarjoamaan sinulle aitoja hyötyjä matkan varrella. Normaalisti vastaava palvelu hinnoitellaan 90€ + ALV 24% per tunti. Valmennus toteutetaan paikan päällä, tai etäyhteydellä.

Olen itse kokenut ratkaisukeskeisen valmennuksen voiman omassa yrittäjyydessäni, ja haluan jakaa tämän mahdollisuuden kanssasi. Uskon vahvasti, että tämä valmennus auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja viemään yrityksesi uudelle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa paikkasi valmennukseen! Mainitsethan viestiessäsi MYRY:n alennuksesta!

Yrityksen sivut ja yhteystiedot:

https://www.valmentajamarko.fi/

02/2024

Lyhytterapiatarjous myryläisille

PYSYVÄ TARJOUS.

Onko voimat kateissa? Oma mieli solmussa? Haluaisitko apua jaksamiseen tai ihmissuhdeongelmiin?

Huhtikuun ja toukokuun ajan myryläiset voivat varata lyhytterapiakäyntejä 15 % alennuksella.* Alennus koskee myös pariterapiaa. Lyhytterapian myryläisille tarjoaa ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Katri Savolainen yrityksestä 25. tunti, www.25tunti.fi

Käynnit voidaan toteuttaa joko lähi- tai etätapaamisina. Lähitapaamiset pidetään Arabianrannan terapiatilassa. Voit myös ehdottaa jotain sinulle sopivampaa tapaamispaikkaa Helsingin alueella. 

Alennuksen pääsee lunastamaan kirjoittamalla sanan MYRY sähköisen ajanvarauskalenterin Lisätietoja-kenttään. Pääset varaamaan ajan tästä >> https://slotti.fi/booking/25tunti

Jos sinulla on jotain kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen katri@25tunti.fi tai laita Katrille WhatsApp-viesti numeroon 041 317 5578.

* Alennettu hinta yksilöterapiakäynneistä (50 min) on myryläisille 80,75 € (sis. alv 24 %). Yksilöterapiakäynnin normaalihinta on 95 € (sis. alv 24 %). Pariterapian (60 min) alennettu hinta on myryläisille 110,5 € (sis. alv 24 %). Pariterapian normaalihinta on 130 € (sis. alv 24 %).

06/2023

Etuja energiahoidoista ja Personal Trainer valmennuspaketeista!

Energiahoito kattava 95€ (norm. 110€) Kesto 90-105min

Elämän vastoinkäymiset ja tapaturmat voivat vahingoittaa kehon energiakiertoa mm. muodostamalla tukoksia, jotka aiheuttavat erilaisia oireita (esim. virheasentoja ja kiputiloja). Energiahoidolla voidaan purkaa näitä jännitys- ja stressitiloja, sekä vahvistaa kehoa ja immuunijärjestelmää. Energiahoito sopii mm. stressin, asentovirheiden, kiputilojen, sekä haitallisten käyttäytymismallien hoitoon. Pitkään jatkuneiden asentovirheiden ja kiputilojen hoitoon on suositeltavaa varata pidempi hoitoaika, jossa käytetään tarvittaessa myös EFT-terapiaa.

Personal Training valmennuspaketit ilman 3kk sitoumusta:

- 3 ohjausta kuukaudessa 240€ (á 80€)
- 4 ohjausta kuukaudessa 300€ (á 75€)

Oikeat treenitekniikat ovat avain kehitykseen. Lihaksen hermotus vaatii yleensä aluksi paljon keskittymistä ja opettelua, mutta ilman oikeanlaista hermotusta kehitystä ei tapahdu kohdelihaksessa. Tekniikan puuttuessa keho kompensoi liikkeen muilla lihaksilla ja voi pahimmillaan aiheuttaa urheiluvammoja. Oikeaoppiset liikeradat ja hallitut tekniikat myös säästävät sinut loukkaantumisilta ja lisäävät mielekkyyttä treenaamiseen.

Tarjoukset ovat voimassa 30.6.2024 asti! Palveluita voi ostaa nettisivun kautta www.terveysratkaisut.fi kohdasta Ajanvaraus tai varaamalla ajan sähköpostitse info@terveysratkaisut.fi

02/2024

Laakso Interior ammattijärjestäjän palvelut koteihin, vapaa-ajan asuntoihin sekä yrityksen tiloihin -10%

Kaipaatko kotiisi tai yrityksesi tiloihin parempaa järjestystä? Onko tavarat usein hukassa tai kaapit ja varastot täynnä tavaraa? Selkeä ja toimiva järjestys auttaa sinua (ja työntekijöitäsi) työskentelemään tehokkaammin, kun aikaa ei tuhlaannu tavaroiden etsimiseen tai tavaroiden jatkuvaan siirtelyyn. 

Toimin Hämeenlinnassa, mutta teen projektikohtaisesti töitä ympäri Suomen. Paikan päällä voin tehdä järjestämisen puolestasi (vain tavaroita karsiessa sinun tulee olla mukana) ja etäpalvelussa teen sinulle valmiit suunnitelmat ja ohjeet, kuinka lähteä toteuttamaan uutta toimivampaa järjestystä.

Lue lisää sivuiltamme www.laaksointerior.fi ja laita viestiä, niin katsotaan kuinka voin parhaiten olla avuksi.

Laakso Interior | 0405763034 | nea@laaksointerior.fi

02/2024

Verkkosivujen vastuullisuuskartoitus -20%!

Chase & Snow'n tarjoama vastuullisuusanalyysi paljastaa, kuinka paljon energiaa verkkosivustosi kuluttaakaan, ja mitä asialle voisi tehdä! Analyysimme keskittyy verkkosivustosi tehostamiseen - lyhentämällä latausaikoja ja pienentämällä tiedostojen kokoa autamme sinua vähentämään hiilijalanjälkeäsi digitaalisessa maailmassa. Bonus: ympäristövastuulliset sivustot ovat nopeampia, mikä puolestaan miellyttää hakukoneita.

Tarkastelemme sivustosi nykytilaa ja listaamme raporttiimme räätälöityjä ehdotuksia sen ympäristövastuun sekä latausnopeuden parantamiseen.

Vastuullisuuskartoituksen hinta on normaalisti 50 €, mutta MYRYläisille vain 40 €. Lisäsivut 25 € (normaalihinta 30 €). Hintoihin lisätään alv.

Tilaa verkkosivujen vastuullisuuskartoitus sivulta https://chaseandsnow.com/fi/palvelut/verkkosivujen-vastuullisuus-kartoitus
Kirjoita "Muuta tietoa" -kenttään koodi "myryläinen" lunastaaksesi alennuksen.

02/2024

Tilitoimistopalveluita erityisesti yksin- ja mikroyrittäjille

Roar accounts on täysin sähköinen mikro- ja yksinyrittäjän valmentava tilitoimisto - yrityksesi taloushallinnon luottopakki. Rakennat kanssamme kannattavaa liiketoimintaa sekä kehityt jatkuvasti yrittäjänä.

Koodilla ROARMYRY yrittäjät saavat Roar Accounts tilitoimiston aloitusmaksusta – 50%. 

https://roaraccounts.fi/

02/2024

Kohti Unelmia Tilitoimiston etu uusille asiakkaille

Kohti Unelmia Tilitoimisto tarjoaa 1. kuukauden kirjanpidon maksutta uusille asiakkaille. Tarjous voimassa toistaiseksi. Ota yhteyttä johannes@kohtiunelmia.fi tai 0404168796 ja jutellaan sovimmeko toisillemme kumppaneiksi ja toteutetaan unelmia yhdessä!

Käy tutustumassa https://www.kohtiunelmiatilitoimisto.fi/

01/2024

Kommeet, fiksut ja siistit WordPress-nettisivut -10 %

Eri laitteille skaalautuvat siistit ja hyvin toimivat sivusi WordPress-julkaisujärjestelmällä, jolloin pääset jatkossa päivittämään sivujasi itse.

Myryläisenä Kommeelta Kurjelta kotisivut ja WP-sivujen tuntityönä tehtävät tuunaukset -10 %:

-monenlaisiin perustarpeisiin käypänen Sopiva-setti 621 € (norm. 690 €)
-käyntikorttityyppinen Alku-setti 351 € (norm. 390 €)
-tuntityönä tehtävät kotisivuhommat 45 €/h (norm. 50 €/h)
-hinnat ovat verottomat ja niihin lisätään alv. 24 %

Näin saat edun käyttöösi: Kerro nettisivutarpeistasi ja myryläisyydestäsi sähköpostitse
info@kommeekurki.fi ja katsotaan yhdessä, millaiset kotisivut olisivat parhaat yrityksellesi.
Sivut rakennetaan yleensä parissa viikossa tilauksesta ja materiaalien toimittamisesta, paitsi kesäkaudella yritykseni majoituspuolen sesonki hidastaa julkaisua jonkin verran.
Lisätiedot: Anja Hanhijärvi p. 050 378 9208, info@kommeekurki.fi sekä nettisivuilta https://kommee.fi/


Hierontaa alennuksella Helsingissä

Pysyvä tarjous.

Helsingin Alppilassa sijaitseva PriimaKeho tarjoaa Myryn jäsenille klassisen-ja urheiluhieronnan hinnoista -10 %.

Tarjouksen lunastus: varaa aika Timmasta, https://varaa.timma.fi/priimakeho ja laita lisätietoihin merkintä, MYRY.

Alennuksen saa maksun yhteydessä.


Pienyrittäjän kotisivut – nopeasti ja helposti

Etu voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Myryläisenä saat 100 euron alennuksen kotisivujen suunnittelusta, eli jäsenhintaan 750 euroa + ALV. Kahdessa viikossa toteutan yrityksesi tarpeisiin sopivat kotisivut helppokäyttöisellä WIX-työkalulla.

Näin Forest Verstaan sujuva projekti etenee:
1. Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja yrityksesi toiminnan.
2. Teen konkreettisen ehdotuksen sivuston ilmeestä ja rakenteesta.
3. Toimitat minulle sivuille haluamasi tekstit, kuvat ym. elementit.
4. Laitan sisällöt paikalleen ja varmistan, että sivut toimivat tietokoneen
ja kännykän ruudulla, ja että hakukoneoptimointi on kunnossa.
5. Julkaisen sivut ja koulutan sinut päivittämään sivujen sisältöä itse.

Lisätietoa minusta, hinnoittelusta, WIX-työkalusta ja työnäytteitä löydät osoitteessa https://www.forestverstas.fi

Ota yhteyttä! Kerron mielelläni lisää:
Tero Pajunen, puh. 050 585 1500
tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi

02/2024

Huoletonta ja helppoa vuokra-asumista kalustetuissa asunnoissa kaupunkien parhailla paikoilla!

2ndhomesilta voit vuokrata kalustetun vuokra-asunnon sekä lyhyeksi että pitkäksi aikaa - aina yhdestä yöstä useiksi kuukausiksi tai vuosiksi! Huoneistomme ovat täysin kalustettuja ja kattavasti varusteltuja. Tarvitset vuokralaisena mukaasi vain henkilökohtaiset tavarasi - me hoidamme loput! 

Asuntovalikoimamme on laaja ja rakennamme sinulle mielellämme tarpeitasi vastaavan asumiskokonaisuuden.

MYRY15 -koodilla -15% kaikista majoituksista Tampereella, Helsingissä ja Levillä osoitteessa www.2ndhomes.fi

11/2023

PakoMielle - Vapaavalintainen pakopeli

PakoMielle tarjoaa MYRYläisille vapaavalintaiseen pakopeliin 20 % alennuksen koodilla myry (norm. 50 e/pelaaja). Peleissä ratkotaan arvoituksia, selvitetään syyllinen, kohdataan näyttelijöitä ja paetaan köysillä toimintaleffan tyyliin. Pelit sopivat esimerkiksi virkistyspäivän tai pikkujoulujen ohjelmaksi. Pakopeliin on saatavissa myös erillinen tiimianalyysi, jossa arvioidaan pelin aikana tiimiläisten vahvuudet ja neuvotaan niiden hyödyntämisessä työssä. Tarjous on voimassa 30.9.2024 asti.

Varaa pelisi osoitteesta --> www.pakomielle.fi

11/2023

Selvitä todellinen asiakaskokemuksesi mysteerishoppauksella

Kaiku ja Varjo tarjoaa 15 % alennuksen mysteerishoppauksesta (norm. 2000 e). Käymme asiakkaiksi tekeytyneinä selvittämässä, miten yrityksesi verkkosivut, myynti ja asiakaspalvelu toimivat. Samalla arvioimme, miten saavutettavia ne ovat henkilöille, joiden aistit ovat vamman tai iän myötä heikentyneet ja annamme konkreettisia kehitysehdotuksia. Saat mysteerishoppauksen hintaan 1700 €, kun mainitset koodin myry. Tarjous on voimassa 30.9.2024 asti.

Lue lisää osoitteesta --> www.kaikujavarjo.fi

11/2023

KÄYNTI KERRALLAAN- psykoterapiatarjous MYRY:n jäsenille

Tarjous voimassa toistaiseksi
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Tarjoan käynti kerrallaan- psykoterapiaa tarjoushintaan: Tarjouksen voi käyttää sekä yksilö- että paritapaamisiin.

  • Yksilöpsykoterapia: 80€/60 min (normaalihinta 100€)
  • Paripsykoterapia: 88€/75 min (normaalihinta 110€)

Kuka?

Olen 18 vuoden työkokemuksen omaava psykoterapeutti (Kela,Valvira) Tiina Karvinen.Työskentelytapani on kehollinen ja kohtaava. Lisätietoa minusta löydät: www.tiinakarvinen.fi

Mitä?

Käynti kerrallaan-psykoterapian perusperiaatteena on, että jo 1-3 tapaamista voi käynnistää tarvittavan muutoksen. Aluksi sovitaan yksi tapaaminen,jossa asiakkaan ongelmaa käsitellään yhdessä. Käyntejä voi olla useampia asiakkaan niin halutessa. Tavoitteena on vahvistaa asiakkaan/parin omia voimavaroja. Käynti kerrallaan sisältää alkukontaktin, varsinaisen psykoterapiakäynnin sekä jälkikontaktin puhelimitse.

Missä?

Käynti voidaan toteuttaa lähi-tai etätapaamisena. Työtilani sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa lähellä asemaa.

Ajanvaraus: postia@tiinakarvinen.fi

Mainitsethan viestissäsi MYRY:n alennuksesta!

11/2023

Tehosta yrityksesi viestintää tekoälyn avulla!

Brandbooster on uusi suomalainen ohjelmistoalan yritys, joka auttaa yrityksiä tuottamaan brändinmukaista viestintää eri sosiaalisen median kanaviin. Hyödynnämme omaa ohjelmistoa ja osaamista sekä nykyajan kuuminta puheenaihetta, tekoälyä. Asiakkainamme on laaja kirjo monipuolisia yrityksiä eri toimialoilta. Erikoisosaamisemme keskittyy vahvan brändin ja yrityksen ilmeen mukaisen viestinnän tehostamiseen.

Haluamme tukea pienyrittäjiä menestymään, ja siksi tarjoamme MYRY:n jäsenille erityisen edun. Käyttämällä koodia: MYRYJASENETU tarjoamme 20% alennuksen kuukausimaksuista Brandboosterin palveluihin.

Lisätietoa yrityksestä: www.brandbooster.fi

11/2023

Paranna yrityksen kannattavuutta ottamalla yrityksen talousasiat haltuun!

Yrittäjän talousvalmennus jäsenille -20%

Inope on syntynyt intohimosta auttaa yrittäjiä ymmärtämään tärkeimmät perusasiat yrityksensä taloudesta ja sitä kautta rakentamaan menestyvää liiketoimintaa.

Yrittäjän talousvalmennus -verkkokoulutus on kattava tietopaketti yrityksen talouteen sekä kirjanpitoon liittyvistä asioista ja se sopii niin aloittavalle yrittäjälle kuin jo kokeneemmallekin konkarille, joka haluaa lisää tietoa ja varmuutta esimerkiksi hinnoitteluun, tulevaisuuden suunnitteluun tai kirjanpidon tietojen hyödyntämiseen. Voit itse valita, haluatko valmennuksen itsenäisenä verkkokurssina vai ohjattuna valmennuksena.

MYRYläisenä saat kaikista koulutuksistamme -20% alennuksen koodilla MYRY20. Etu on voimassa toistaiseksi.

Käy tutustumassa kaikkiin koulutuksiin www.inope.fi

10/2023