Vältä epävarman yrittäjän virheet ja tuotteista itsesi

  • ti 21.11.2023 klo 9:3010:30
  • Webinaari

Juontaja, toimittaja, puhuja ja yrittäjä Jonna Joutsen kertoo mielenkiintoisessa omakohtaisessa puheenvuorossaan siitä, kuinka media-alan yrittäjyys pakotti hänet käsittelemään epävarmuudet ja rakentamaan itsevarmuuden uudelleen pitkään jatkuneen koulukiusaamisen sekä rajun nettikiusaamisen jälkeen. Jonna kertoo yrittäjyytensä alkuaikojen virheet, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja mokia, vaan voisit oppia niistä. Tämä inspiroiva puhe sopii kaikille vertaistueksi ja kannustukseksi.

Jonna Joutsen on puhuja, juontaja, media-alan yrittäjä sekä sisällöntuotannon ammattilainen yli kymmenen vuoden kokemuksella. Jonna on myös entinen koulu- ja nettikiusattu, jonka matka nykypisteeseen ei ole ollut helppo. Puheenvuorossaan hän jakaa koskettavan ja inspiroivan tarinansa sekä puhuu siitä, kuinka selätti kiusaamisen jättämät arvet. Jonna antaa myös vinkkinsä siihen, kuinka lakata hakemasta hyväksyntää maailmassa, jossa varsinkin nuorten naisten riittämättömyydentunnetta käytetään jatkuvasti hyväksi.

Ilmoittaudu, jotta saat webinaarilinkin: toimisto(at)mikrojayksinyrittajat.fi


Huom.

Tapahtumat ja koulutukset ovat ilmaisia myryläisille. Jollei toisin mainita, ne ovat webinaareja, joihin voi osallistua etänä mistä päin Suomea tahansa.

Jos haluat osallistua, kannattaa liittyä meihin jäseneksi, koska koko vuoden jäsenmaksu on vain 35 eur ja sillä saa osallistua kaikkiin tapahtumiin.