Tee ideastasi video

  • pe 22.3.2024 klo 8:309:30
  • Etäkoulutus

Kun lähdet julkaisemaan videota, kannattaa tekeminen ja resurssit suunnitella. Näin tuotanto etenee ja ajankäyttö on mahdollisimman tehokasta.

Tässä webinaarissa saat läpileikkauksen kevyestä, yrittäjälle sopivasta videotuotannosta, idean kirjaamisesta kuvaamisen kautta aina julkaisuun. Saat lisäksi hyviä vinkkejä kaluston ja ohjelmien valintaan. 

Webinaarissa puhutaan seuraavista teemoista:

  • Ideasta käsikirjoitus
  • Tuotannon suunnittelu
  • Kalusto
  • Jälkituotanto ja julkaisu

Webinaari sopii videoiden tekemistä aloittavalle. Tarjolla on hyvä infopaketti videon toteuttamista suunnittelevalle yrittäjälle.

Kouluttajana toimii Janne Nummela. Janne on pitkän linjan graafinen suunnittelija, viestinnän ammattilainen ja kouluttaja. Hän on opettanut ja ohjannut verkossa yli 13 vuotta. Tänä aikana aikana Janne on suunnitellut, käsikirjoittanut, tuottanut ja toteuttanut videoita ohjelmien näyttötallenteista työvaiheita esittäviin ohjevideoihin, piirtänyt animaatioita ja toteuttanyt yrityksen ja palvelujen esitteyvideoita.

Tämä webinaari on toteuttu yhteistyössä kumppanimme BusinessRakentamon kanssa. Webinaari on ilmainen myryläisille. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kutsun, jossa on mukana myös linkki tapahtumaan.

Ilmoittaudu täältä suoraan:

https://businessrakentamo-lv.creamailer.fi/survey/answer/ci1nmvbsjkfal


Tilaa tästä uutiskirje kaikista BusinessRakentamon ja MYRYn yhteisistä koulutuksista:

https://businessrakentamo-lv.creamailer.fi/survey/answer/kv7j080jzkvu7⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠