Pienen yrityksen perintäinfo -webinaari aamukahvitellen

  • to 15.2.2024 klo 9:3010:30
  • Etäwebinaari

Mitä tehdä, kun asiakas jättää laskun maksamatta? Pienen yrityksen perintäinfo.

Virtuaalikahvittelut ja käytännön infoa perinnästä ja miten se toimii.

Saat tietoa perinnästä, mitä yksin- tai mikroyrittäjä voi tehdä, kun asiakas (iso tai pieni, yksityinen tai julkinen) jättää laskun maksamatta. Pienelle yrittäjälle se on usein jopa kassakriisin paikka ja moni miettii perintätoimiston mukaan ottamista.

Pyysimme mikro- ja pienyrittäjien perintäpalveluihin erikoistuneen Perintä247:n asiantuntijoita kertomaan meille, miten homma toimii. Sini ja Anni tulevat siis juttelemaan kanssamme ja kertovat selkeästi, miten perintä toimii.

Tämä kahvitteluhetki tärkeiden asioiden äärellä sopii kaikille yrittäjille, jotka myyvät palveluita tai tuotteita laskulla, ja jotka:

-haluavat tietää, miten varmistavat asiakkaan maksukyvyn

-haluavat tietää, miten rahat saa kotiutettua, jos asiakas jättää laskun maksamatta

-ovat ylipäätään kiinnostuneet tietämään, miten perintä toimii, miten nopeasti, maksaako se mitään jne.

Mukaan saa tulla täysin vapaamuotoisesti kuuntelemaan, juttelemaan ja esittämään kysymyksiä perinnästä ja miten se toimii. Kaikki kysymykset ovat sallittuja, tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Ilmoittaudu:  toimisto@mikrojayksinyrittajat.fi 

-ja saat kutsun webinaariin.


Kaikki tapaamiset, webinaarit ja koulutukset ovat vain myryn jäsenille, ellei toisin mainita. Jollet ole vielä jäsen, kannattaa liittyä, sillä 35 euron jäsenmaksulla saa kaikki tapahtumat, koulutukset yms ilmaiseksi.