Miten teen toimivan verkkokurssin?

  • to 2.5.2024 klo 16:3018
  • Etäkoulutus

Oletko pohtinut oman verkkokurssin rakentamista? Mutta et tiedä mistä aloittaa? Tämä tiivis koulutus on juuri sinulle! Menestyksekkään verkkokurssin rakentamiseen riittää kevyt kukkaro ja hyvä idea. Konsteja on monia.

Ryhtyminen on aina paras alkutoimi! 
...mutta kokonaisen kurssin rakentaminen vaatii hieman pohjatietoja. Kurssisisältö pitää lajitella, saattaa eloon ja myös saada asiakkaiden saapuville. Toimivaksi kurssi tulee kun osaat yhdistää palaset (tekniset, sisällölliset, ja asiakkaita ohjaavat) oikein ja otat huomioon myös kurssin kävijän käyttökokemuksen heti alusta alkaen, keskellä kurssia ja vielä lopun jälkeenkin. Menestys kurssistasi tulee kun riittävän moni oikeasta kohderyhmästä löytää sen, ostaa sen ja suosittelee sitä innokkaasti.

Tämä on ensimmäinen osa suosittua Caritan verkkokurssi-koulutusta. 

Toinen osa "Miten myyn verkkokurssini?" on tiistaina 14.5. klo 16:30. Voit varata paikan molempiin, tai vain toiseen. Suosittelemme molempia!

Koulutuksen pitää: Carita "the mechanic" Autio. Yli 20 vuotta yrittäjänä toiminut digitaalisiin palveluihin ja niiden markkinointiin syvällisesti perehtynyt moniosaaja.

ILMOITTAUDU SUORAAN TÄÄLTÄ (ja voit lukea lisää tietoa koulutuksesta samalla) :

https://www.caritathemechanic.com/rakennaverkkokurssi24