Mitä kiertotalous tarjoaa mikroyrittäjälle?

  • ti 23.4.2024 klo 1718:15
  • Etäwebinaari

Tervetuloa mukaan Kiertotalous-webinaariin! 

Tavoitteena on tarjota sinulle oivalluksia ja ajatuksia siitä, miksi liiketoimintaa kannattaa muokata kiertotalouden periaatteiden mukaisesti ja kasvattaa vaikuttavuutta omassa asiakaskunnassasi.

Keskitymme webinaarissa kolmeen keskeiseen teemaan:

1.  Kiertotalouden perusteet ja merkitys: Saat käsityksen, mitä kiertotalous tarkoittaa ja miksi se on niin olennainen osa nykyaikaista yritystoimintaa ja yhteiskuntaa.

2. Kiertotalouden soveltaminen yrityksessä: Saat käytännön vinkkejä ja työkaluja siitä, kuinka voit ottaa käyttöön kiertotalouden periaatteet osaksi omaa yritystoimintaasi ja voit erottautua  markkinoilla.

3. Inspiroivat käytännön esimerkit ja ajatusten vaihtoa Kiertotaloudesta: Kuulet innostavia tarinoita yrityksistä, jotka ovat jo soveltaneet kiertotalouden periaatteita käytännössä ja saaneet aikaan positiivisia muutoksia liiketoiminnassaan.

Niistä voit saada inspiraatiota myös omaan yritystoimintaasi. Keskustellaan yhdessä mitä ajatuksia herää? 

Webinaari on avoin kaikille kiinnostuneille ja se toteutetaan yhteistyössä Elina Ali-Melkkilän/Direo Oy ja Timo Huhtamäen kanssa. Timo on tunnettu Kiertotalouden asiantuntija, Emmy Clothing Company toimitusjohtaja, EU-ilmastolähettiläs 2024 ja ehdokas EU-vaaleissa, teemana Kiertotalous

Liity mukaan kestävän kehityksen edelläkävijöiden joukkoon – ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. Paikkoja rajoitetusti!

Ilmoittaudu tästä mukaan niin saat webinaarilinkin:

https://link.webropol.com/ep/kiertotalouswebinaari


Jollet ole vielä MYRYn jäsen, kannattaa liittyä, niin saat kaikki koulutuksemme ja neuvontamme ilmaiseksi. Jäsenmaksu on vain 35 eur / 12kk.