Mieli ry:n Yrittäjän mieli -verkkovalmennus

  • 16.5.16.6.2024
  • Etävalmennus

Yrittäjän mieli on MAKSUTON yksin-, mikro- ja pienyrittäjille suunnattu verkkovalmennus mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Se on tarkoitettu yrittäjille, jotka tunnistavat ensimmäisiä merkkejä jaksamisen ongelmista ja/tai haluavat vahvistaa mielensä voimavaroja. Mielen voimavaroja voi ja kannattaa vahvistaa hyvissä ajoin ennen hankalia, yrittäjän jaksamista tai yritystoimintaa haastavia tilanteita. Valmennuksen tavoitteena on yrittäjien mielenterveystaitojen vahvistuminen.   

Verkkovalmennus toteutetaan Moodle-alustalla. Valmennuksen materiaalit avautuvat Moodle-alustalle sovitun aikataulun mukaisesti, jonka sisällä osallistujat voivat itse valita milloin ja kuinka paljon aikaa käyttävät. Valmennuksen tekemiseen on kuitenkin hyvä varata vähintään yksi tunti viikossa. Valmennusta täydentää kolme vapaaehtoista etätapaamista, joissa on mahdollista jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden valmennukseen osallistuvien yrittäjien kanssa:

Etätapaamiset ovat ma 20.5., ke 29.5. ja ma 3.6. klo 10-11.30. Toivomme, että etätapaamisiin osallistuvat yrittäjät sitoutuvat osallistumaan mahdollisuuksien mukaan kaikkiin kolmeen tapaamiseen. 

Lisätiedot

Yksin- ja mikroyrittäjille suunnattu valmennus toteutetaan 16.5.-16.6.2024 välisenä aikana. Valmennuksen moduulit avautuvat Moodle-alustalle noin viikon välein. Voit itse valita milloin ja miten kauan käytät aikaasi valmennukseen. 

Verkkovalmennus perustuu itseopiskeluun ja itsetuntemusta lisäävien, omaa yrittäjyyttä pohtivien tehtävien ja harjoitusten tekemiseen.

Valmennus on maksuton. Se toteutetaan osana EU-rahoitteista Mielenterveyden työkalupakki -hanketta. 


Lue täältä lisää ja ilmoittaudu mukaan:

https://mieli.futural.fi/event/yrittajan-mieli-verkkovalmennus-kevat-2024-2024-05-16-2024-06-16-3614/register