Karin Yritysklinikka

  • ke 8.5.2024 klo 1011:30
  • Etäwebinaari

Karin toivottu yritysvalmennuksen neuvonta- ja sparrailuklinikka. Tule etsimään uusia ideoita, kertomaan omistasi, hakemaan inspiraatiota, tukea, sparrailemaan ja saamaan sparrausta. Tule sellaisena kuin olet, mitään räjähtäviä uusia ideoita ei tarvitse olla takataskussa, vaan ehkä se yksi arka idea, jota olet hautonut pitkään ja haluaisit kertoa muille. Tai vain toive jostain uudesta aloituksesta. Halu päästä pois jumitilanteesta. Tarve kysellä neuvoa uuden palvelun tai tuotteen markkinoinnissa. Kiinnostus testata uuden konseptin ajatusta. Löytää samanhenkistä porukkaa ja jutella. 

Tämän klinikan tarkoituksena on saada hiukan ohjattua valmennusta, vertaistukea ja ylipäätään saada ajatus ja ideat lentoon ja tutustua muihin. Sitähän yrittäjä tarvitsee aina :)

Klinikka on vain MYRYn jäsenille. Huom: osallistujamäärä on rajoitettu, jotta kaikki saavat tilaa jutella, joten ilmoittaudu ajoissa! 

llmoittautuminen suoraan varapuheenjohtajallemme Karille, niin saat linkin ja kutsun: kari.mattila@mikrojayksinyrittajat.fi