Iloa ja tehoa asiakashankintaan ja myyntipuheluihin!

  • ti 27.8.2024 klo 910:30
  • Etäwebinaari

Iloa ja tehoa asiakashankintaan ja rohkeutta myyntipuheluihin!

Tämä rento ja mukava webinaari on tarkoitettu juuri sinulle, jota jännittää kovasti, mutta joka haluat enemmän uusia asiakkaita tai lisämyyntiä nykyisille asiakkaille. Kun puhelimeen olisi pakko tarttua ja myyntiä tehdä, mutta siitä ei meinaa tulla mitään ja tuskan hiki nousee pintaan...

Webinaarissa käydään läpi niin konkreettisia keinoja uusien asiakkaiden lähestymiseen kuin sitäkin, millainen on hyvä asiakaspuhelu. Käsitellään myös yrittäjille kovin tyypillisiä ajankäytön haasteita laskutettavan työn ja myyntityön välillä ja opit keinoja, joilla saat pidettyä myynnin tasaisempana ja omissa käsissäsi. 

Tämän tykätyn ja iloisen koulutuksen pitää Hanna Snicker, jolla on oma buukkausyritys Hahaa Oy. Hanna on myyntipuheluiden ammattilainen ja kokenut buukkausvalmentaja. 

Ilmoittaudu tästä suoraan: https://link.webropolsurveys.com/EP/0ABF99427460B403

 

Huom.

Tapahtumat ja koulutukset ovat ilmaisia myryläisille. Jollei toisin mainita, ne ovat webinaareja, joihin voi osallistua etänä mistä päin Suomea tahansa.

Jos haluat osallistua, kannattaa liittyä meihin jäseneksi, koska koko vuoden jäsenmaksu on vain 35 eur ja sillä saa osallistua kaikkiin tapahtumiin.