Business Festival TAMPERE

Tule MYRYn mukana Tampereen Business Festivaalille!

Nopeimmat saavat ilmaisen päivälipun tapahtumaan, jossa on huima päiväohjelma. Katso Festivaalin ohjelma täältä: https://businessfestival.fi/tampere/

Tapahtumassa on valtava määrä upeita ja tunnettuja puhujia, aiheina myynti, markkinointi, tekoäly, brändäys, johtajuus, yrittäjyys ja paljon muuta. Business Festival-tapahtumat ovat olleet suosittuja ja loppuunmyytyjä eri puolilla Suomea, joten kannattaa ehdottomasti tulla mukaan verkostoitumaan. 

Päivälippu sisältää tapahtumapäivän ohjelman klo 10:00 alkaen, lounaan voi halutessaan ostaa erikseen.

Ilmoittautumislinkki löytyy alhaalta. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova ja tapahtumajärjestäjällä on käytössään noshow-maksu. Näin pystymme toteuttamaan järkevää ja vastuullista tapahtumatoimintaa mm. henkilöstön ja ruokavarauksien suhteen, ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

MYRYLÄISTEN OMA AAMIAISTAPAAMINEN klo 8:30-9:45

Tapaamme myryläisten omalla porukalla aamiaisen merkeissä ennen Business Festivaalin ohjelman alkamista klo 8:30-9:45.  MYRY kustantaa aamiaisen :)

Tule mukaan tapaamaan myryläisiä, juttelemaan ja verkostoitumaan!

Varaa ilmainen lippusi ja paikkasi täältä:

Ilmoittautuminen: https://ssl.eventilla.com/event/1NX9D

Tapahtuma-alue: Finlayson Meetings kokous,- ja tapahtumakeskus ja sen välitön ympäristö (Satakunnankatu 18A, Tampere)

Huom. Mikäli ilmaispaikat ovat täyttyneet, käytössämme on tapahtumasivun kautta ostettavan lipun kohdalla etukoodi FESTIVAL, jolla saa -15% lipun hinnasta.