Yhteistyökumppaneiden tapahtumia

Listaamme tänne yhteistyökumppaneidemme ajankohtaisia ja hyviä tapahtumia

27.3. klo 12-13 Yrittäjän talousavun webinaari: Yrittäjän velkajärjestely

Yrittäjän talousavun asiantuntijawebinaarin aiheena 27.3.2024 klo 12-13 yksityishenkilön ja elinkeinonharjoittajan velkajärjestely sekä oikeusaputoimistojen talous- ja velkaneuvonnan ajankohtaiset aiheet. Vieraana talous- ja velkaneuvoja Henna Nokelainen. 

Ilmoittaudu tästä:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/dc1f9899-e9e6-4d70-a9d1-ed3c0bddeb7e?displayId=Fin3028019

Ennakoinnin perusteet - verkkokurssi yrittäjille

(Voit tehdä tämän verkkokurssin omaan tahtiisi milloin haluat)

Tervetuloa osallistumaan ennakoinnin perusteet -verkkokurssille. Kurssi on suunnattu erityisesti yksin- ja pienyrittäjille, mutta se on avoin myös muille. Koulutukseen osallistuakseen ei tarvitse olla kasvuhalukas tai valmis ennokoinnin osaaja. Riittää kun on kiinnostunut ympärillä tapahtuvista ilmiöistä. Ennakoinnin perusteet on tulevaisuuden kansalaistaito, joka jokaisen kannattaisi opetella.

Tulevaisuusosaamista tarvitaan: Muutokset liiketoimintaympäristössä koskettavat kaikkia yrityksiä. Varautuminen on erityisen tärkeää pienyrittäjille/pk-yrityksille, koska puskurit muutokseen reagoitaessa ovat pienet.

Ennakoiva yrittäjä paitsi reagoi muuttuviin tilanteisiin, myös valmistautuu muutoksiin ja toimii saadakseen aikaan muutosta. Ennakointi ja vaihtoehtojen pohtiminen edesauttaa mahdollisuuksien näkemistä ja suunnan määrittämistä, mutta myös negatiivisiin tapahtumiin varautumista. Kurssi antaa hyvät konkreettiset avut pitkän tähtäimen ennakointiin.

Mitä opit? Ymmärrät, mitä ennakointi tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on yrityksille. Perehdyt  uutosilmiöistä kertoviin lähteisiin ja osaat etsiä merkkejä muutoksesta omasta toimintaympäristöstäsi.
Haastat omaa tulevaisuuskuvaasi ja harjoittelet vaihtoehtojen näkemistä skenaarioiden avulla. Tutustut keskeisiin tulevaisuustyöskentelyn menetelmiin ja pohdit, miten niitä voisi hyödyntää omassa arjessasi.
Kurssi on maksuton, mutta edellyttää kirjautumista. 

Osallistumaan pääset käyttämällä alla olevaa linkkiä: https://www.edufication.com/tuote/future-proof-ennakoinnin-perusteet-yrityksille/

Lisätietoa: Kati Viljakainen | kati.viljakainen@xamk.fi | 0405560226