Nuku hyvin - voi hyvin!

  • ma 29.7.2024 klo 1819
  • Webinaari

Kärsitkö univaikeuksista, käykö mieli iltaisin ylikierroksilla, onko aina väsy? 

99% univaikeuksista on korjattavissa päätöksellä ottaa itselleen joka päivä 10-20 minuuttia, jolloin sulkee pois kaikki ulkoiset virikkeet, ja on läsnä itselleen. Unettomuuden hoito luontaisesti ei oikeasti ole vaikeaa, kehomieli vain on ylivirittynyt kun aina on kiire ja ollaan jatkuvassa tekemisen modessa. Kun mieli ei enää osaa päästää siitä tilasta irti ilman pientä ulkopuolista apua, tuntuu ainoa ratkaisu olevan jokin laastari tai pilleri, joka laittaa hetkessä tajun kankaalle ja fiksaa sen ongelman yhdeksi yöksi.
 
Mutta jokainenhan tietää, ettei nukahtamislääkkeet voi olla kestävä ja hyvinvointia tukeva ratkaisu, koska se syö juurikin REM- ja syvän unen määrää, jotka ovat ne kaikista tärkeimmät palautumiselle. Ja siksi se pökkyrä seuraavana päivänä unilääkkeen jälkeen, kun on saanut vain vähän noita tärkeimpiä unen vaiheita.

Hyviä uutisia! Nukkumisen nautinnon ja laadukkaan unen voi saada takaisin montaa eri tietä.

Ota tärkeä hetki itsellesi ja hyppää mukaan tähän osallistavaan webinaariin, jossa ei ainoastaan kuulla suoraa puhetta unen tärkeydestä, vaan päästään myös tekemään ohjattuja harjoitteita unen laadun parantamiseksi.


Tämän webinaarin teille pitää Tiina Karhapää, unen ja palautumisen asiantuntija sekä jooga- ja meditaatio-ohjaaja. Tiinan missiona on auttaa unettomuuden ja pitkittyneen stressin uuvuttamia suomalaisia löytämään uudelleen nukkumisen nautinto, jotta hyvä flow voi virrata läpi kiireisen työpäivän ja energia riittää aamusta iltaan asti. 

Ilmoittaudu tästä mukaan:

https://link.webropolsurveys.com/EP/414DDB643DB6F149

 

Huom!

Tapahtumat ja koulutukset ovat ilmaisia myryläisille. Jollei toisin mainita, ne ovat webinaareja, joihin voi osallistua etänä mistä päin Suomea tahansa.

Jos haluat osallistua, kannattaa liittyä MYRYyn jäseneksi, koska koko vuoden jäsenmaksu on vain 35 eur ja sillä saa osallistua kaikkiin tapahtumiin ja koulutuksiin maksutta.