Tulevia tapahtumia

To 1.6. klo 9 - 10:30

HYVINVOINTIAAMU: ota aikaa ilolle, laskeudu kesään!

Liikunnanilon Olohuone ja MYRY järjestävät verkostoitumis- ja hyvinvointiaamun.
Tilaisuus on hybridimallinen, pääset tapahtumaan joko paikan päällä Vantaalla tai etänä mistä vaan.

Aikataulu:
Klo 9.00-9.30 Kehoa herättelevä ja jumeja vähentävä kehonhuolto, sopii kaikille!
Klo 9.30-10.30 Kahvit ja keskustelua aiheesta yrittäjän vapaa-aika ja harrastukset. Miten löytää omaan arkeen energiaa  ja iloa tuova harrastus ja säilyttää se vielä läpi kesän? Miksi on tärkeää löytää aikaa harrastuksille ja liikunnalle ympäri vuoden? Miten mielekkään harrastuksen löytäminen tukee yrittäjän jaksamista?

Ilmoittaudu:
Vantaalle paikan päälle: liikunnanilonolohuone(at)gmail.com
Tai etänä: toimisto(at)mikrojayksinyrittajat.fi


Ma 5.6 klo 8:30-9:30

Mitä tehdä, kun asiakas jättää laskun maksamatta? Virtuaalikahvittelut ja käytännön infoa perinnästä ja miten se toimii.

Virtuaalinen aamukahvittelu ja startti viikkoon toiveaiheella, eli perinnällä. Tietoa perinnästä, mitä yksin- tai mikroyrittäjä voi tehdä, kun asiakas (iso tai pieni, yksityinen tai julkinen) jättää laskun maksamatta. Pienelle yrittäjälle se on usein jopa kassakriisin paikka ja moni miettii perintätoimiston mukaan ottamista.

Pyysimme mikro- ja pienyrittäjien perintäpalveluihin erikoistuneen Perintä247:n asiantuntijoita kertomaan meille, miten homma toimii. Sini ja Anni tulevat siis juttelemaan kanssamme.

Tämä kahvitteluhetki tärkeiden asioiden äärellä sopii kaikille yrittäjille, jotka myyvät palveluita tai tuotteita laskulla, ja jotka:

-haluavat tietää, miten varmistavat asiakkaan maksukyvyn

-haluavat tietää, miten rahat saa kotiutettua, jos asiakas jättää laskun maksamatta

-ovat ylipäätään kiinnostuneet tietämään, miten perintä toimii, miten nopeasti jne.

Mukaan saa tulla täysin vapaamuotoisesti kuuntelemaan, juttelemaan ja esittämään kysymyksiä perinnästä ja miten se toimii. Kaikki kysymykset ovat sallittuja, tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Ilmoittaudu tänne:  toimisto(at)mikrojayksinyrittajat.fi


Ke 7.6. klo 8:30 - 9:30

YMMÄRRÄ YRITYSASIAKKAITASI PAREMMIN JA MYY ENEMMÄN

Ymmärrä B2B-kohderyhmiesi ostokäyttäytyminen ja tehosta myyntiä! 

Lähdemme liikkeelle jokaisen pienen B2B-yrityksen myynnin perusasioista, jotka usein unohtuvat: miten kohderyhmät kannattaa määritellä ja miten selkeytät niiden ostoprosesseja ja -kriteerejä. 

Kun ymmärtää asiakkaan ostamisen tarpeet, on oman markkinoinnin ja myynnin suunnittelu huomattavasti helpompaa ja paremmin kohdennettua. 

Opit tekemään: 1) oikeita asioita 2) oikeaan aikaan 3) oikeaa kanavaa pitkin. 

Tämän lisäksi esittellään erityisesti yksinyrittäjille suunnattu asiakkuuksien hallintajärjestelmä, jonka avulla hallitset ja opit voittamaan tarjouksia. 

1) Keskitytään jatkuvaan ostokäyttäytymisestä oppimiseen 

2) Kaikki turha on karsittu minimiin 

3) Sovellus on yksinyrittäjille MAKSUTON 

Webinaarin aikana tutustutaan myös suomalaisten yksinyrittäjien kokemuksiin aiheesta, sekä yksinyrittäjille kehitettyihin sovelluksiin ja palveluihin, joista myös suuri osa on maksuttomia. Webinaarissa läpikäydyt menetelmät ja sovellukset eivät vaadi mitään aikaisempaa kokemusta ja sopivat kaikille aloille.

Webinaarin tarjoaa Antti Leijala, joka on erikoistunut B2B-myynnin tehostamiseen. Erilaisten sovellusten ja kirjojen lisäksi Antti on henkilökohtaisesti konsultoinut yli 300 yritystä, joista yli puolet yksinyrittäjiä. Eri toimialoja on kertynyt jo yli 200, kuten matkailu, hyvinvointi, siivous, rakennusala, kierrätys, koulutus, asiantuntijapalvelut, seppä, nuohooja, maalikauppa ja IT-palvelut. Lisäksi Antti on tunnettu myynnin koulutuksista, yritys- ja rahoitusneuvonnasta sekä mikroyritysten kilpailukyvyn sanansaattajana.

Ilmoittaudu toimisto(at)mikrojayksinyrittajat.fi


To 8.6. klo 9 - 10

RAKENTAISINKO VERKKOKURSSIN?

Haluaisitko lisäansioita verkkokursseilla? Oletko miettinyt, mistä lähteä liikkeelle? Tässä webinaarissa puretaan verkkokurssin rakentamiseen tarvittavat toimet atomeiksi ja kootaan niitä oikeaan järjestykseen Caritan kanssa. Webinaarissa käydään läpi kurssin rakentamisen vaihtoehtoja kurkkii kukkarossa matti tai mahtava potti… Kansainvälisestikin kurssinrakentajia palveleva Carita on koonnut kurssin rakentamista suunnittelevalle tärkeimmät kikat, jipot ja perusstrategian, joiden avulla saa nikkaroitua kerralla kunnollista, toimivaa, houkuttelevaa ja hyvin myyvää tarjontaa. 

Tule mukaan oppimaan uutta tai vahvistamaan laatimaasi suunnitelmaa!

Ilmoittaudu suoraan mukaan tästä linkistä:

www.caritathemechanic.com/rakentaisinkoverkkokurssin


Ke 14.6. klo 16:30 - 18:00

"KESÄKIRPPIS" JA ONLINE-TREFFIT!

Taas verkostoidutaan ja markkinoidaan ja jutellaan!

Nappaa iso kuppia teetä tai mitä vaan ja tule juttelemaan, kertomaan itsestäsi ja yritystoiminnastasi. Tämä on raikkaan kaupallinen verkostoitumistapahtuma myryläisille, jossa voit halutessasi esitellä yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi ja tehdä tarjouksen. Myy vaikka uutta kurssiasi, tuotettasi tai varaston pohjalle jäänyttä tavaraa, tai kesäuutuuksia. 

Jos myyt jotain, saat tehdä myös lyhyen esityksen myytävästä tuotteesta tai palvelusta.

Esittelyiden, markkinoinnin ja myynnin keskellä ja lomassa juttelemme ja verkostoidumme, vaihdamme ajatuksia ja ideoita. Näin on syntynyt jo monia hyviä juttuja ja yhteistyökuvioita!

Ilmoittaudu, jotta saat tapahtumakutsun: toimisto(at)mikrojayksinyrittajat.fi


YEL-INFO: yrittäjän eläke- ja sosiaaliturva

To 15.6. klo 9:00- 10:00 

Ti 27.6. klo 18:00 - 19:00

Ma 10.7. klo 09:00 - 10:00

Mietityttääkö YEL? Oletko saanut viestiä eläkelaitokseltasi? Tai pohditko ylipäätään, mikä ihme on YEL ja mitä sen kanssa pitäisi tehdä? Saako sillä eläkettä? Entä sosiaaliturvaa? Miten koko YEL-järjestelmä toimii?

YEL on yrittäjän eläkelaki. Se määrittää, paljonko yrittäjä saa eläkettä ja millä ehdoilla. Koko lain pohjana on YEL-työtulon käsite. Se nykyisellään määrittää myös yrittäjän sosiaaliturvan: YEL-työtulo on perusteena lähes kaikelle yrittäjän sosiaali- ja työttömyysturvalle. YEL-työtulo siis kokonaisuudessaan määrittää yrittäjän sosiaalivakuutuksen tason, joten on tärkeää ymmärtää, miten se toimii.

Eläkelaitokset ovat pikkuhiljaa aloittaneet YEL-työtulotarkistukset. Olet saattanut saada viestiä eläkelaitokseltasi, tai ehkä odottelet sellaista. Tai saatat olla aloittavat yrittäjä, osa-aikainen yrittäjä tai kevyt-yrittäjä ja mietit, mikä ihme YEL oikeasti on ja pitäisikö sellaista maksaa vai ei?

Miten YEL määritellään? Mikä se on? Mitä sillä saa ja ei saa? Onko sitä pakko maksaa? Miksi maksut nousevat? Minkälaisen eläkkeen sillä saa, entä sosiaaliturvan?

MYRYn puheenjohtaja Liisa Hanén on perehtynyt YELiin laajasti ja monelta kulmalta ja pitää kesän aikan YEListä infotilaisuuksia. Liisa kertoo mikä YEL on, miksi se on ja koittaa vastata mahdollisimman moneen kysymykseen liittyen YELiin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Tule mukaan kysymään ja keskustelemaan! 

Kolme tilaisuutta kesän aikana, yksi tulossa vielä elokuulle.

Ilmoittaudu ja kerro mihin päivään ilmoittaudut: toimisto(at)mikrojayksinyarittajat.fi